Päivitetty 28.8.2017

Menneitä tapahtumia

YLIMÄÄRÄINEN SAARISTO- JA RANNIKKOLAIVURITUTKINTO 22.9.2017

Suomen Navigaatioliitto järjestää valtakunnallisten joulu- ja huhtikuun tutkintojen lisäksi ylimääräisen laivuritutkinnon muutamalla paikkakunnalla perjantaina 22.9.2017. Turun Navigaatioseura on ilmoittautunut yhdeksi tutkinnon järjestäjäseuraksi.

Tutkinto pidetään Turun Navigaatioseuran toimistolla osoite: Sirkkalankatu 16b 3 perjantaina 22.9.2017 klo 18-22. Paikalle pitää saapua viimeistään klo 17.30. Muutama tutkinnon suorittaja mahtuu mukaan. Pikaiset ilmoittautumiset su 3.9. mennessä sähköpostilla seuran toimistolle: toimisto at turunnavigaatioseura piste fi. Ilmoita nimen lisäksi ilmoittaudutko saaristo- vai rannikkolaivuritutkintoon. Rannikkotutkinnon hyväksymiseksi pitää olla saaristolaivuritutkinto ensin hyväksyttynä.

Lisätietoja saa myös Soili Juustilta 0400 921 627.

HUHTIKUUN 2017 TUTKINNON TULOKSET JA DIPLOMIT

Navigaatioliitto on vahvistanut huhtikuun tutkinnon tulokset pienin muutoksin, mutta muutoksia tutkintojen läpimenoihin tullut. Jos et ole vielä tiedustellut omaa tulostasi, saat sen edelleen toimistostamme.

Diplomienjakotilaisuus järjestetään syyskuussa 2017. Tilaisuuteen kutsutaan kotiosoitteeseen lähetettävällä kirjeellä pari viikkoa ennen tilaisuutta. Muulloin diplomit (myös edellisten tutkintojen) ovat noudettavissa seuran toimistosta keskiviikkoisin päivystysaikoina klo 17-19 välillä (huomioi toimistomme kesätauko). Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä toimistoomme sähköpostilla. Diplomeja ei postiteta.

Muiden organisaatioiden tapahtumia

INFOTILAISUUS MERIKARHUJÄSENYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Merikarhut ry tarjoaa matkapurjehdusta harrastaville perheille mahdollisuuden päästä keskustelemaan merikarhujen jäsenyydestä.

Lisätietoa tällä linkillä: Merikarhujen kutsu infotilaisuuteen 2017