Päivitetty 7.11.2022

Tiedotteita

16.12.2022 LAIVURITUTKINNOT

Laivuritutkinnot saaristo- ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 16.12.2022 klo 18–22 Turun Iltalukiolla. HUOM! Muuttunut tieto.

Tutkintoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tutkintoon tulevan pitää ilmoittautua nettilomakkeella tai sähköpostitse toimisto at turunnavigaatioseura piste fi viimeistään 24.11.2022 (to) mennessä. Ilmoittautumisessa pitää ilmoittaa omat yhteystiedot: etu- ja sukunimi, postiosoite, matkapuhelinnumero, tutkinto, johon osallistuu (saaristo tai rannikko) mahdollinen todistus- tai diplomitilaus sekä opettajan nimi (jos olet itseopiskelija, kirjoita ITSE). Ilmoittautumisajan jälkeen tutkintoon osallistuville toimitetaan ohjeet tutkintomaksun maksamisesta (ennakkomaksu) ja ohjeet tutkintoon osallistumisesta.

Huom! Tutkintojen suoritusjärjestys on saaristo, rannikko, tähtitieteellinen (avomeri).

Tutkintojen alustavat tulokset valmistuvat seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä ja niitä voi tuolloin tiedustella Turun Navigaatioseuran toimistolta klo 17–19, puh. (02) 233 5783.

Menneitä tapahtumia