Päivitetty 26.4.2018

Menneitä tapahtumia

JOULUKUUN 2017 TUTKINTOTULOKSET JA DIPLOMIENJAKO

Tutkintolautakunta on vahvistanut joulukuun 2017 tutkintotulokset, eikä muutoksia tutkintojen läpimenoihin tullut. Tilatut todistukset tulevat kotiosoitteeseen postiennakolla ja tilatut diplomit ovat tulleet seuran toimistolle. Diplomienjakotilaisuus järjestetään huhtikuussa. Diplomin tilanneille lähetetään henkilökohtainen kutsu vastauspyyntöineen tiedossamme olevaan kotiosoitteeseen. Diplomin voi myös noutaa toimistoltamme päivystysaikoina. Tuloksia voi edelleen kysellä seuran toimistolta.

Seuraavat laivuritutkinnot saaristo-, rannikko- ja tähtitieteellisessä merenkulkuopissa järjestetään perjantaina 20.4.2018

3.5.2018 SEURAN KEVÄTKOKOUS

Turun Navigaatioseuran kevätkokous torstaina 3.5.2018 klo 19.00 seuran toimistossa. Virallinen kokouskutsu on julkaistu Turun Sanomissa.

KÄYTÄNNÖN MOOTTORIVENEILYKURSSI 2018

Turun Navigaatioseura järjestää jäsenilleen Käytännön Moottoriveneilykurssin huhti-toukokuussa 2018. Kurssin tavoitteena on oppia soveltamaan käytännössä maantieteellisen merenkulkuopin tiedot ja taidot, huomioimaan muut vesilläliikkujat sekä sisäistää hyvät merimiestavat.

Kurssille osallistuvalla tulee olla suoritettuna vähintään Navigaatioliiton saaristolaivuritutkinto. Lisäksi osallistujan pitää olla tai liittyä seuran jäseneksi.

Kurssille otetaan korkeintaan 8 oppilasta. Kurssimaksu (160 €) sisältää tarvittavan opetusmateriaalin sekä ryhmätapaturmavakuutuksen kurssipäiviltä. Kurssimaksu ei sisällä ruokailuja, mutta maakoulutus- ja palautepäivänä on kahvitarjoilu.

Kurssin ohjelma jakautuu siten, että k.o. kurssin kaikki oppilaat osallistuvat ensin yhteiseen maalla tapahtuvaan koulutuspäivään la 7.4. Merellä suoritettavaa koulutusta varten kurssilaiset jaetaan neljän hengen ryhmiin, jolloin jokainen ryhmä on merellä yhden koulutuspäivän. Ensimmäisen ryhmän meripäivä on la 12.5. ja toisen la 19.5. Näiden jälkeen on vielä yhteinen palaute-/tenttipäivä.

Suomen Navigaatioliitto myöntää todistuksen kurssin hyväksytysti suorittaneille. Todistuksen saamisen edellytyksenä on 100% osallistuminen kurssiin. Todistus on yksi niistä dokumenteista, joita Liikenteen turvallisuusvirasto TraFi edellyttää myöntäessään Kansainvälisen huviveneenkuljettajan pätevyyskirjan (moottorivene). Todistuksen hinta sisältyy kurssimaksuun.

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan nettilomakkeella. Ilmoittautumisaika päättyy 28.2. Ilmoita sekä puhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi. Ilmoita myös Suomen Navigaatioliiton myöntämän todistuksen postittamista varten postiosoitteesi kohdassa "Mahdollista muuta tietoa".

Kurssimaksu maksetaan myöhemmin ilmoitettavilla viitemaksutiedoilla ennen kurssin alkua. Maksulla varmistat paikkasi kurssilla.

Muiden organisaatioiden tapahtumia

VÄLITÄMME TIEDOTTEEN KADONNEESTA POIJUSTA

Kadonnut puna-valkoinen vanha koristepoiju sinisellä raidalla Borgenilta, Hiittisistä syyskuussa 2017. Kiinnityksenä siinä oli ketju ja painona antiikkinen, raskas silitysrauta. Olisin kiitollinen jos ilmoittaisitte minulle mahdollisista havainnoista. Poijulla on tunnearvoa.

Mikael Förström
Krämarvägen 4 A, 00440 Helsingfors
Puh 040 738 5060

Alkuperäinen tiedote ja kuva poijusta tällä linkillä