Päivitetty 19.12.2021

Tiedotteita

TOIMISTON JOULUTAUKO

Toiminnassamme on joulutauko 16.12.2021 - ti 11.1.2022. Hyvää joulua ja myötäisiä tuulia uudelle vuodelle!

KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSIA TOIMINNASSAMME

Seuralla ei ole edelleenkään keskiviikkopäivystyksiä toimistolla, mutta sähköpostin välityksellä voi tehdä tilauksia (saarikortit, viirit, avaimet, katsastusasiat ym) ja sopia asioiden hoitamisesta. Tilaukset laitetaan valmiiksi ja ovat noudettavissa erikseen sovittuna aikana. Huom ! vain NOUTO. Tilaukset maksetaan seuran tilille viitesiirrolla. Vain poikkeustapauksessa voidaan valmiiksi maksettu tilaus postittaa.

Diplomit kevään tutkinnoista ovat saatavilla seuran toimistolla.

Todistukset tutkinnoista on Navigaatioliitosta lähetetty tilaajille (huom! ilmoitus postista tulee antamaasi gsm-numeroon).

Diplomien normaali toimitustapa on, että ne jaetaan diplomienjakotilaisuudessa, mutta näitä ei koronatilanteen vuoksi ole järjestetty. Diplomin noutamisesta (toimistolta) tulee sopia etukäteen.

Menneitä tapahtumia