Päivitetty 12.6.2018

Menneitä tapahtumia

HUHTIKUUN 2018 TUTKINTOTULOKSET JA DIPLOMIENJAKO

Tutkintolautakunta on vahvistanut huhtikuun 2018 laivuritutkinnon tulokset pienin korjauksin. Nämä korjaukset eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet tulosten hyväksymisiin/hylkäämisiin. Tuloksia voi edelleen kysellä seuran toimistolta.

Navigaatioliitosta on postitettu tutkinnon yhteydessä tilatut todistukset kotiosoitteisiin postiennakkona ja diplomit ovat tulossa/tulleet seuran toimistolle. Diplomien jakotilaisuus järjestetään vasta syyskuussa, mutta ne voi myös noutaa toimistoltamme kesäkuun puolivälin jälkeen.

Seuraavat laivuritutkinnot saaristo- ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 14.12.2018

JÄSENMAKSUT 2018

Tämän vuoden jäsenmaksulomakkeet on postitettu. Maksu tulee tehdä lomakkeessa olevalla viitenumerolla. Eroilmoitukset tulee tehdä kirjallisesti (esim. sähköpostilla), ja samalla tulee mielellään ilmoittaa jäsennumero (näkyy jäsenmaksulomakkeessa). Lunastetut avaimet pitää palauttaa ennen jäsenyyden loppumista.

5.7. - 14.8.2018 TOIMISTON KESÄTAUKO

Toimisto päivystää vielä keskiviikkona 4.7. ja seuraavaksi keskiviikkona 15.8. Muistakaa hoitaa katsastusasiapaperi-, saarikortti-, avain-, ja laivuriviiriasiat kuntoon ennen toimiston kesätaukoa. Kesätauon aikana sähköpostiin vastataan muutaman päivän viiveellä.

Toivotamme kaikille antoisaa veneilykesää!

Muiden organisaatioiden tapahtumia

VÄLITÄMME TIEDOTTEEN MERIKARHUJÄSENYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Tiedote aukeaa tällä linkillä

VÄLITÄMME TIEDOTTEEN KADONNEESTA POIJUSTA

Kadonnut puna-valkoinen vanha koristepoiju sinisellä raidalla Borgenilta, Hiittisistä syyskuussa 2017. Kiinnityksenä siinä oli ketju ja painona antiikkinen, raskas silitysrauta. Olisin kiitollinen jos ilmoittaisitte minulle mahdollisista havainnoista. Poijulla on tunnearvoa.

Mikael Förström
Krämarvägen 4 A, 00440 Helsingfors
Puh 040 738 5060

Alkuperäinen tiedote ja kuva poijusta tällä linkillä