Päivitetty 13.6.2017

Menneitä tapahtumia

SEURAN VENEKATSASTUKSET 2017

Veneiden katsastusta tarvitsevien tulisi sopia katsastusaika katsastajan kanssa. Aika tulee varata ehdottomasti ainakin viikkoa ennen toivottua katsastusaikaa. Katsastuskausi päättyy 30.6. Silloin loppuu myös edellisenä vuonna suoritetun katsastuksen voimassaolo ja mm. seuran perälipun käyttöoikeus. Muistutamme, että katsastusvälivuoden jälkeen on tehtävä runkokatsastus. Uusilta katsastusasiakkailta tarkastetaan veneilyjaoston jäsenmaksukuitti.

Seuran toimisto pitää kesällä lomataukoa (ks. myöhemmin tällä sivulla) ja viimeistään sitä ennen pitää hoitaa katsastusasiat: pöytäkirjat, venetodistukset, peräliput ym.

Vuosikatsastuksia tehdään Raisiossa ja Stormälössä. molemmissa paikoissa ti 6.6. klo 17.00 alkaen ja ti 27.6. klo 17.00 alkaen. Ennakkoilmoittautumiset suoraan katsastajille (ks. alla, Stormälössä vain Tainio).

Katsastajat

Turun Navigaatioseuran katsastajien yhteystiedot ja katsastusaikojen varaukset.

Urpo Hämäläinen
Katsastukset sopimuksen mukaan koko katsastuskauden ajan (mieluiten arkipäivisin).
Yhteydenotot puh. 050 590 4156 (myös mieluiten arkipäivisin).

Jukka Suvisuo
Suoritan katsastuksia koko Varsinais-Suomen alueella. Matkakustannuksista tai kuljetuksista sovitaan erikseen. Soita tai lähetä tekstiviesti numeroon 050 528 8129, niin sovitaan aika. Voit ottaa yhteyttä myös
sähköpostilla: jukka piste suvisuo at dnainternet piste net.

Jari Tainio
Katsastuksia sopimuksen mukaan koko kauden ajan.
Yhteydenotot puhelimitse 040 587 1853 tai sähköpostilla
jari piste tainio at gmail piste com

Urho Virtanen
Katsastuksia sopimuksen mukaan koko katsastuskauden ajan, pääasiassa Naantalin ja Raision alueella. Yhteydenotot puhelimitse 040 539 2285 (mieluiten klo 16 jälkeen).

HUHTIKUUN 2017 TUTKINNON TULOKSET JA DIPLOMIT

Navigaatioliitto on vahvistanut huhtikuun tutkinnon tulokset pienin muutoksin, mutta muutoksia tutkintojen läpimenoihin tullut. Jos et ole vielä tiedustellut omaa tulostasi, saat sen edelleen toimistostamme.

Diplomienjakotilaisuus järjestetään syyskuussa 2017. Tilaisuuteen kutsutaan kotiosoitteeseen lähetettävällä kirjeellä pari viikkoa ennen tilaisuutta. Muulloin diplomit (myös edellisten tutkintojen) ovat noudettavissa seuran toimistosta keskiviikkoisin päivystysaikoina klo 17-19 välillä (huomioi toimistomme kesätauko). Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä toimistoomme sähköpostilla. Diplomeja ei postiteta.

6.7. - 15.8.2017 TOIMISTON KESÄTAUKO

Toimisto päivystää vielä keskiviikkona 5.7. ja seuraavaksi keskiviikkona 16.8. Muistakaa hoitaa katsastusasiapaperi-, saarikortti-, avain-, ja laivuriviiriasiat kuntoon ennen toimiston kesätaukoa. Kesätauon aikana sähköpostiin vastataan muutaman päivän viiveellä.

Toivotamme kaikille antoisaa veneilykesää!