Päivitetty 4.11.2018

Menneitä tapahtumia

HUHTIKUUN 2018 TUTKINTOTULOKSET JA DIPLOMIENJAKO

Tutkintolautakunta on vahvistanut huhtikuun 2018 laivuritutkinnon tulokset pienin korjauksin. Nämä korjaukset eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet tulosten hyväksymisiin/hylkäämisiin. Tuloksia voi edelleen kysellä seuran toimistolta.

Navigaatioliitosta on postitettu tutkinnon yhteydessä tilatut todistukset kotiosoitteisiin postiennakkona ja diplomit ovat tulossa/tulleet seuran toimistolle. Diplomien jakotilaisuus järjestetään vasta syyskuussa, mutta ne voi myös noutaa toimistoltamme kesäkuun puolivälin jälkeen.

14.12.2018 LAIVURITUTKINNOT

Laivuritutkinnot saaristo- ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 14.12.2018 klo 18-22 Turun Työväenopiston tiloissa os. Kaskenkatu 5 Turku.

Tutkintoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, jotta Suomen Navigaatioliitosta Helsingistä voidaan tilata tarpeellinen määrä tutkintotehtäviä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 21.11.2018. Ilmoittautua voi nettilomakkeella, tai laivurikursseilla olevat voivat täyttää kursseilla jaettavan ilmoittautumislomakkeen.

Tutkinnosta kertova dokumentti on ladattavissa tästä linkistä.

Alustavat tulokset saadaan toimistoon keskiviikkona 19.12. Seuraavat laivuritutkinnot saaristo-, rannikko- ja tähtitieteellisessä merenkulkuopissa järjestetään perjantaina 12.4.2019