Päivitetty 27.4.2019

Tiedotteita

12.4.2019 LAIVURITUTKINNOT

Alustavia tuloksia voi tiedustella toimistoltamme (mieluiten sähköpostilla). Seuraavat laivuritutkinnot saaristo-, ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 13.12.2019.

6.5.2019 SEURAN KEVÄTKOKOUS

Turun Navigaatioseuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään seuran toimistolla maanantaina 6.5.2019 klo 19.00.

Virallinen kokouskutsu Turun Sanomissa n. viikkoa ennen kokousta.

SEURAN TOIMISTOLLA REMONTTI

Toimistolla (taloyhtiössä) tehdään putkiremontti huoneistojen osalta 2.5. – 17.8. välillä (vesi, viemäri ja sähkö poikki). Se aiheuttaa muutoksia myös seuran toimintaan eli kannattaa seurata kotisivujemme ajankohtaisia ilmoituksia. Sähköpostia pystymme käyttämään ainakin etänä, mutta keskiviikkopäivystykset varmaankin jäävät ainakin pääasiassa pois. Kaikki asiat pystytään kuitenkin hoitamaan korvaavilla tavoilla.

Pyrimme olemaan paikalla keskiviikkopäivystysaikoina klo 17-19 mm. saarikortti- ja katsastusasioiden hoitamista varten. Huom ! Vain osa tiloista käytettävissä eli toimintaolosuhteet rajoitetut.

Yhteydenotot mielellään seuran sähköpostilla.

Kiireellisissä tapauksissa 0400 921 627 Soili Juusti (mieluiten tekstiviesti) tai soili.juusti(at)pp.inet.fi.

4.7. - 13.8.2019 TOIMISTON KESÄTAUKO

Toimisto päivystää vielä keskiviikkona 3.7. ja seuraavaksi keskiviikkona 14.8. Muistakaa hoitaa katsastusasiapaperi-, saarikortti-, avain-, ja laivuriviiriasiat kuntoon ennen toimiston kesätaukoa. Kesätauon aikana sähköpostiin vastataan muutaman päivän viiveellä.

KÄYTÄNNÖN MOOTTORIVENEILYKURSSI 2019

Kurssi on valitettavasti jouduttu peruuttamaan kokonaan. Koulutusveneen vuokraaja ei tänä keväänä pysty sitovasti vuokraamaan venettä käyttöömme. Valitamme tapahtunutta. Kurssin järjestämistä syksyllä harkitaan.

Menneitä tapahtumia