Päivitetty 23.1.2023

Tiedotteita

18.2.2023 HELSINGIN VENEMESSUT

Perinteinen bussimatka Helsingin Venemessuille järjestetään taas parin välivuoden jälkeen lauantaina 18.2.2023. Lähtöaika klo 8.00 linja-autoaseman tilausliikennelaiturista (Läntinen Pitkäkatu, rahtiaseman puolella). Paluumatkalle Helsingistä lähdetään klo 17.00. Matkan hinta pääsylippuineen, 40 euroa, kerätään menomatkalla.

Varattavan bussin paikkamäärän vuoksi tarvitaan sitovat ennakkoilmoittautumiset (kaikkien osallistujien nimet) tiistaihin 14.2. mennessä mieluiten nettilomakkeella.

HUOM! Tulethan terveenä ! Bussissa käsidesiä, maskinkäyttö tilanteen mukaan.

21.4.2023 LAIVURITUTKINNOT

Tutkintotilaisuus perjantaina 21.4.2023 Turun Iltalukion tiloissa.

• saaristo- ja rannikkolaivuritutkinto klo 18 – 22
  • avomerilaivuritutkinto (tähtitieteellinen) klo 14 – 22

Tutkinto-ohje tulee seuran kotisivujen ajankohtaisiin maaliskuun puolivälissä. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 29.3.

DIPLOMIT JA TODISTUKSET

Vuoden 2022 huhti-toukokuun ja myös aikaisempien tutkintojen diplomeja voi tiedustella seuran toimistolta.

Joulukuun 2022 tutkinnon diplomit tulevat seuran toimistolle helmi-maaliskuussa.

Kaikki tilatut todistukset tulevat Helsingistä postiennakolla (hinta 40 euroa) kotiosoitteeseen. Posti ilmoittaa todistuksen saapumisesta antamaasi matkapuhelinnumeroon.

KESKIVIIKKOPÄIVYSTYS

Seuran hallituksen jäsenet päivystävät toimistolla arkikeskiviikkoisin klo 17-19 kesätaukoon 6.7. asti. Käyntiosoite Sirkkalankatu 16 b A 3. (koodi 3)

Menneitä tapahtumia