Päivitetty 5.7.2019

Tiedotteita

5.7.2019 HEISALAN KIUAS POIS KÄYTÖSTÄ

Heisalan tukikohdan saunan kiuas on vaurioitunut ja savukaasuja pääsee vuotamaan saunatilaan, jos kiuasta käytetään. Kiuas on täten käyttökiellossa. Korjaus on tulossa.

12.4.2019 LAIVURITUTKINNOT

Tuloksia voi tiedustella toimistoltamme (mieluiten sähköpostilla). Navigaatioliitosta on postitettu tutkinnon yhteydessä tilatut todistukset kotiosoitteisiin postiennakkona ja diplomit ovat tulleet seuran toimistolle. Diplomien jakotilaisuus järjestetään vasta syksyllä. Ota yhteyttä, jos tarvitset diplomin aikaisemmin, mieluiten sähköpostilla (ks. alla tiedote toimistomme remontista).

Seuraavat laivuritutkinnot saaristo-, ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 13.12.2019.

SEURAN TOIMISTOLLA REMONTTI

Toimistolla (taloyhtiössä) tehdään putkiremontti huoneistojen osalta 2.5. – 17.8. välillä (vesi, viemäri ja sähkö poikki). Se aiheuttaa muutoksia myös seuran toimintaan eli kannattaa seurata kotisivujemme ajankohtaisia ilmoituksia. Sähköpostia pystymme käyttämään ainakin etänä, mutta keskiviikkopäivystykset varmaankin jäävät ainakin pääasiassa pois. Kaikki asiat pystytään kuitenkin hoitamaan korvaavilla tavoilla.

Pyrimme olemaan paikalla keskiviikkopäivystysaikoina klo 17-19 mm. saarikortti- ja katsastusasioiden hoitamista varten. Huom ! Vain osa tiloista käytettävissä eli toimintaolosuhteet rajoitetut.

Yhteydenotot mielellään seuran sähköpostilla.

Kiireellisissä tapauksissa 0400 921 627 Soili Juusti (mieluiten tekstiviesti) tai soili.juusti(at)pp.inet.fi.

4.7. - 13.8.2019 TOIMISTON KESÄTAUKO

Toimisto päivystää vielä keskiviikkona 3.7. ja seuraavaksi keskiviikkona 14.8. Muistakaa hoitaa katsastusasiapaperi-, saarikortti-, avain-, ja laivuriviiriasiat kuntoon ennen toimiston kesätaukoa. Kesätauon aikana sähköpostiin vastataan muutaman päivän viiveellä.

Menneitä tapahtumia