Päivitetty 20.8.2021

Tiedotteita

TIEDOTE LAIVURITUTKINNOISTA TURUSSA

Kaikki tutkintotasot voi suorittaa nyt syyskuussa perjantaina 24.9.2021: Saaristo- ja rannikkotutkinto klo 18-22 ja Avomeri klo 14-22. Ilmoittautumiset viimeistään 1.9. nettilomakkeella.

Tutkintotilaisuudessa pitää ehdottomasti noudattaa voimassa olevia koronaepidemiaa koskevia ohjeita ja varotoimenpiteitä. Osallistujamäärää saatetaan rajoittaa, joten ilmoittaudu siis ajoissa, jotta saat varmistettua osallistumisesi tutkintoon. Tutkinnosta kertova dokumentti on ladattavissa tästä linkistä.

Tutkintotilaisuuksien järjestäminen riippuu THL:n ja VSSHP:n koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksista. Suunnitellut tutkintojen ajankohdat eivät välttämättä toteudu.

Seuraavan laivurikurssin voi halutessaan aloittaa, vaikka edellinen tutkinto ei olisikaan vielä suoritettu. Tutkinnot pitää kuitenkin suorittaa järjestyksessä saaristo- rannikko- avomeri (tähtitieteellinen).

Suomen Navigaatioliiton tutkintolautakunta on vahvistanut toukokuun ja kesäkuun tutkintotulokset kokouksessaan 22.6. ilman oleellisia muutoksia.

VENEKATSASTUKSESTA

Katsastusaika on päättynyt 30.6.

Ajantasaiset tiedot tämän vuoden katsastuksesta löytyy yläpalkista kohdasta "Veneily".

JÄSENMAKSUT

Seuran jäsenmaksut postitetaan poikkeuksellisesti vasta elokuun aikana.

KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSIA TOIMINNASSAMME

Seuralla ei ole edelleenkään keskiviikkopäivystyksiä toimistolla, mutta sähköpostin välityksellä voi tehdä tilauksia (saarikortit, viirit, avaimet, katsastusasiat ym) ja sopia asioiden hoitamisesta. Tilaukset laitetaan valmiiksi ja ovat noudettavissa erikseen sovittuna aikana. Huom ! vain NOUTO. Tilaukset maksetaan seuran tilille viitesiirrolla. Vain poikkeustapauksessa voidaan valmiiksi maksettu tilaus postittaa.

Diplomit kevään tutkinnoista ovat tulleet seuran toimistolle 7.7.

Todistukset tutkinnoista on Navigaatioliitosta lähetetty tilaajille (huom! ilmoitus postista tulee antamaasi gsm-numeroon). Liitto on lomalla 5.7. alkaen.

Diplomien normaali toimitustapa on, että ne jaetaan diplomienjakotilaisuudessa, mutta näitä ei koronatilanteen vuoksi ole järjestetty. Diplomin noutamisesta (toimistolta) tulee sopia etukäteen.

ASIAA SAARITUKIKOHDISTA

Saaritukikohdissa on sääntöjen mukaan saarikortti ja laivuriviiri pidettävä näkyvissä ja käynnit kirjattava reittikirjaan / saunakirjaan! Tukikohdat ovat tällä hetkellä avoinna. Huomioikaa seuraavat ohjeet: kalastus ja metsästys on kiellettyä, samoin AVOTULEN TEKO! Luontoa ja etenkin lintuja on suojeltava. Puita ja oksia ei saa katkoa. Lemmikkieläimet on pidettävä kytkettyinä.

Heisalan tukikohdan saunalaiturin loppukeväällä tilattu kiinnitys on tehty 19.6.

Menneitä tapahtumia