Päivitetty 5.2.2024

Tiedotteita

YLIMÄÄRÄINEN SAARISTO- JA RANNIKKOLAIVURITUTKINTO 9.2.2024

Ylimääräinen tutkintotilaisuus saaristo- ja rannikkomerenkulkuopissa järjestetään perjantaina 9.2.2024 klo 18 - 22.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumisesi mukaan, tutkintosi on joko

Turun Navigaatioseuran toimistolla Sirkkalankatu 16 b A 3

tai

TSL:n toimistolla, Itäinen Rantakatu 64 (Manilla).

SAARISTOLAIVURITUTKINTO järjestetään uusien tutkintovaatimusten mukaan!

Maksut

• saaristotutkinto 30 €
  • rannikkotutkinto 25 €
  • diplomi Navigaatioseuran jäsenille 20 €
  • jäsenmaksu Turun Navigaatioseura 20 € (täytä jäsenanomus tutkintopaikalla)

Maksut suoritetaan ennen tutkintotilaisuuden alkua käteisellä tai tilisiirtona seuran tilille).

Tutkinnossa sinulla tulee olla mukana: kynä, kumi, merenkulkukolmio, apuviivain, harppi ja laskin (ei valmiiksi ohjelmoitu). Matkapuhelimen käyttö laskimena on kielletty. Karttoja tai kirjoja et tarvitse.

Turun Navigaatioseuran järjestämään tutkintoon osallistuneiden alustavat pisteet ovat selvillä noin viikon kuluttua tutkinnosta. Tuloksia voit tiedustella toimistoltamme tutkintoa seuraavana keskiviikkona 14.2.2024 klo 17–19 puhelimitse, puh. (02) 233 5783, tai käymällä toimistollamme (Sirkkalankatu 16 b 3). Lopullisen arvostelun vahvistaa Suomen Navigaatioliitto.

Tämän jälkeen seuraavat laivuritutkinnot pidetään perjantaina 19.04.2024.

Diplomit ja todistukset

Joulukuun tutkinnon diplomit tulevat helmi-maaliskuussa seuran toimistolle, josta niitä voi tiedustella.

Diplomeja ei postiteta jälkikäteen vaan ne voi noutaa seuramme toimistolta.

Todistuksen tutkinnossa tilanneet saavat sen postiennakolla suoraan Navigaatioliitosta. Jos tilaat todistuksen, ilmoita myös kännykkänumero, johon Posti voi toimittaa saapumisilmoituksen.

17.2.2024 HELSINGIN VENEMESSUT

Perinteinen bussimatka Helsingin Venemessuille järjestetään lauantaina 17.2.2024.

Lähtöaika klo 8.00 linja-autoaseman tilausliikennelaiturista (Läntinen Pitkäkatu, rahtiaseman puolella). Paluumatkalle Helsingistä lähdetään klo 16-17 (vahvistetaan menomatkalla).

Matkan hinta pääsylippuineen 45 euroa. Maksut kerätään menomatkalla.

Varattavan bussin vuoksi tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset (kaikkien osallistujien nimet) viimeistään lauantaina 10.2. mielellään netti-ilmoituksella.

Menneitä tapahtumia